ورود به سایت   عضویت
ورود به سایت

ژن عامل دیابت نوع ۲ موجب چاقی می‌شود

 پژوهشگران استرالیایی دریافتند افرادی که دارای ژن عامل بروز بیماری دیابت نوع ۲ هستند بیش از سایر افراد دچار اضافه وزن و چاقی می شوند.  محققان موسسه تحقیقات پزشکی گاروان در سیدنی به منظور دستیابی به این نتایج از دو گروه شرکت کننده استفاده کردند.

قندها مسبب تمامی بیماریها هستند نه چربی‌ها

قندها مسبب تمامی بیماریها هستند نه چربی‌ها !پژوهشگران می گویند نتایج جدیدترین تحقیقات نشان می دهد که چربی‌های غذایی برخلاف آنچه فکر می‌کنیم منشا چاقی و ابتلا به امراضی نظیر ناراحتی‌های قلبی‌عروقی و بیماری‌های حاد نیست بلکه در حقیقت قندها مسببان اصلی هستند.

انگور خواص ضد دیابتی دارد

پژوهشگران علوم تغذیه در دانشگاه تگزاس ترکیبی را در انگور شناسایی کرده‌اند که خواص ضد سرطانی و آثار مفید دیگری برای بدن دارد. متخصصان درآزمایشات جدید خود دریافتند که  ترکیب موسوم به «رسویراترول» می‌تواند تاثیر سودمند نوعی هورمون چربی را در بدن افزایش دهد.

روزه برای کدام دسته از افراد دیابتی مضر است؟

روزه گرفتن برای برخی از دیابتی ها ممنوع می باشد .  در صورت تغییر شدید الگو و مقدار مصرف غذا و مایعات ، در ماه رمضان خطر بروز عوارض غیر قابل جبران وجود دارد . بیماران دیابتی باید توجه کنند و ببینند دیابت شان اگر در گروه های زیر قرار گیرد روزه گرفتن برای آنها ممنوع خواهد بود .  

نوشیدن 4 فنجان چای و پیشرفت دیابت

پزشکان عادت های نوشیدن چای را در بیش از ۱۲ هزار بیمار مبتلا به دیابت نوع دوم در سراسر اروپا، ارزیابی کرده و دریافتند که نوشیدن حداقل چهار فنجان چای در روز خطر پیشرفت دیابت را در این بیماران تا ۲۰ درصد کاهش داد که این میزان، برای مبتلایان به دیابت رقم قابل ملاحظه ای است.این تحقیقات را پژوهشگران

پرسش و پاسخ های دیابتی در ماه رمضان

دیابت یا بیماری قند به علت ناتوانی بدن در تولید یا مصرف انسولین پدید می آید . انسولین ماده ای است که در بدن توسط غده لوزالمعده تولید می شود و باعث می گردد قند یا به عبارتی مهمترین منبع انرژی بدن مورد استفاده قرار گیرد. با توجه به شیوع بالای دیابت در جامعه ، شمار زیادی از مبتلایان به بیماری قند

روزه و دیابت

عضو فدراسیون بین‌المللی دیابت گفت: بیمارانی که سابقه افت قند خون شدید سه ماه پیش از ماه رمضان یا افت قند خون مکرر دارند و افرادی که به کنترل قند خون خود توجه نداشته‌اند از افراد بسیار پرخطر محسوب می‌شوند و مجاز به روزه‌داری نیستند. لیلا یزدان‌پناه در همایش دیابت، تغذیه و روزه‌داری که در اهواز

دیابت و ماه رمضان

ديابت يا بيماري قند به علت ناتواني بدن در توليد يا مصرف انسولين پديد مي‌آيد. انسولين ماده‌اي است كه در بدن توسط غده لوزالمعده توليد مي‌شود و باعث می شود قند يا به عبارتي مهم‌ترين منبع انرژي بدن مورد استفاده قرار گيرد. با توجه به شيوع بالاي ديابت در جامعه، شمار زيادي از مبتلايان به بيماري قند به

رعایت رژیم در شرایط مختلف

11387 0 20-11-1392, 13:11
اگر وقت زيادی برای خريد و آماده كردن غذاي سالم نداريد هفتگي خريد كنيد. مواد غذايي بيشتري در تعطيلات پايان هفته بپزيد و براي وعده‌هاي بعد در فريزر بگذاريد. خريد برخي مواد مثل سبزيجات تميزشده به صرفه‌جويي در وقت كمك مي‌كند.

مصرف كروم در ديابت

نتايج مطالعات در مورد تاثير مصرف كروم در ديابت هنوز بحث برانگيز باقي مانده است بعضي از مطالعات فوايد استفاده از آن را نشان مي دهند در حالي كه بعضي ديگر هيچ اثري نشان نمي دهند. كروم يك ماده معدني ضروري براي بدن مي باشد كه در عملكرد نرمال انسولين و تنظيم قندخون بدن نقش دارد. ميزان نياز بدن به اين

مصرف برنج سفید خطر بیماری دیابت نوع 2 را بالا می برد

اخیراً محققان آمریکایی نشان داده‌اند که مصرف زیاد برنج سفید خطر بیماری دیابت نوع 2 را بالا می‌برد. محققان آمریکایی نتایج دو پژوهش انجام شده در چین و ژاپن و همچنین دو پژوهش انجام شده در آمریکا و استرالیا را مورد بررسی قرار دادند. آن‌ها به این نتیجه رسیدند افرادی که برنج سفید بیشتری مصرف می‌کنند

این میوه برای دیابتی ها مضر است

خوردن زیاد هندوانه برای طحال زیان آور است .یک متخصص تغذیه  گفت : هندوانه سرشار از پتاسیم است و خوردن آن برای افراد دیابتی مفید نیست زیرا باعث افزایش قند خون می شود .

آیا قهوه ضد دیابت است؟

 تا مدت ها این رابطه مورد تردید بود، اما اخیراً اثبات شده است که: در دراز مدت، مصرف روزانه، 5 تا 6 فنجان قهوه باعث کاهش دیابت نوع دو خواهد شد.قهوه همیشه تصویر خوشایندی نداشته است. در واقع، همیشه دید بدی نسبت به مصرف قهوه وجود داشته است، خصوصاً هنگامی که در کنار عوامل خطرزای بیماری های قلبی

شربت های ضد عطش

در فصل‌های گرم سال، تعریق بدن بالا می‌رود و آب بیشتری دفع می‌شود. البته تعریق به شرطی که طبیعی باشد، مفید است و باعث می‌شود تعادل آب و الکترولیت‌ها حفظ شود و بدن با مشکلی روبه رو نشود...

همه ی خواص جو

جو گیاهی است علفی و یکساله که ارتفاع آن بسته به انواع مختلف آن تا یک متر می‌رسد. این ماده غذایی دارای خواص دارویی فراوانی است که به برخی از آن‌ها اشاره کرده‌ایم.برگ‌های آن متناوب و باریک و دراز و به رنگ سبز تیره است. جو از نظر کاشت به دو دسته تقسیم می‌شود، جو بهاره و جو پائیزه.