ورود به سایت   عضویت
ورود به سایت

» » » مصرف برنج سفید خطر بیماری دیابت نوع 2 را بالا می برد

مصرف برنج سفید خطر بیماری دیابت نوع 2 را بالا می برد

 
اخیراً محققان آمریکایی نشان داده‌اند که مصرف زیاد برنج سفید خطر بیماری دیابت نوع 2 را بالا می‌برد. محققان آمریکایی نتایج دو پژوهش انجام شده در چین و ژاپن و همچنین دو پژوهش انجام شده در آمریکا و استرالیا را مورد بررسی قرار دادند. آن‌ها به این نتیجه رسیدند افرادی که برنج سفید بیشتری مصرف می‌کنند بیشتر در معرض ابتلا به بیماری دیابت نوع 2 قرار می‌گیرند.
آن‌ها معتقدند که مصرف کم این ماده‌ی غذایی یعنی یک یا دو مرتبه در هفته مفید است اما مصرف زیاد و مداوم برنج که در کشورهای آسیایی رواج دارد خطر ابتلا به دیابت نوع 2 را بالا می‌برد. برنج شاخص گلیسمی بالایی دارد؛ و بعد از مصرف آن میزان گلوکز خون افزایش می‌یابد. فیبرها و منیزیم از ابتلا به دیابت پیشگیری می‌کنند و متأسفانه برنج سفید حاوی میزان کمی از این دو ماده‌ی مغذی می‌باشد.
توصیه می شود زمانی که بشقاب بشقاب برنج برای ناهار و شام میل می‌کنید حواستان به شاخص گلیسمی آن نیز باشد. منظور این نیست که به طور کلی برنج را از برنامه‌ی غذایی‌تان حذف کنید زیرا برنج حاوی ویتامین B است. توصیه می شود که هر روز و به میزان زیاد از این ماده‌ی غذایی استفاده نکنید.
به برنج‌تان زیره اضافه کنید، سبزی خوردن، سالاد و سبزیجات مفید دیگر را فراموش نکنید.



گردآوری و انتشار : پایگاه تخصصی دیابت ایران

توسط : diabet  در تاریخ : 9-11-1392, 13:03   بازدیدها : 49221   
بازدید کننده گرامی ، بنظر می رسد شما عضو سایت نیستید
پیشنهاد می کنیم در سایت ثبت نام کنید و یا وارد سایت شوید .