ورود به سایت   عضویت
ورود به سایت

ماهی و بهبود مشکلات کلیوی دیابتی‌ها

 یکی از مشکلات و عوارض جدی بیماری دیابت، بیماری‌های کلیوی است که می‌تواند سیر کنترل قند خون را نیز تحت تاثیر قرار داده و بر پیشرفت درمان یک فرد دیابتی تاثیر منفی بگذارد. بنابراین یکی از موضوعات اساسی در کنترل دیابت جلوگیری از ایجاد و نیز پیشرفت بیماری‌های کلیوی می‌باشد.

جایگزینی برنج سفید با برنج قهوه ای و کاهش خطر دیابت

محققین تخمین زده اند که جایگزین کردن 50 گرم از برنج سفید (که حدود یک سوم مصرف نرمال روزانه برنج می باشد) با مقادیر مشابه از برنج قهوه ای سبب کاهش 16 درصدی خطر دیابت نوع 2 خواهد شد و مشابه آن جایگزینی برنج سفید  با غلات کامل مانند گندم و جو، سبب 36 درصد کاهش این خطر خواهد شد.

افزایش خطر ابتلا به دیابت نوع دو با کمبود ویتامین D

طی آخرین مطالعات انجام شده بر روی کودکان، محققان دریافتند که سطح ویتامین Dدر کودکان دارای اضافه وزن نسبت به سایر کودکان پایین تر بوده، که این امر با افزایش میزان بروز دیابت نوع دو در این کودکان همراه است.

نان و غلات در دیابت

    مواد غذایی در این گروه شامل غلات، برشتوک، انواع ماکارونی، نانها و انواع بیسکوییت می باشد. انرژی موجود در این مواد غذایی بیشتر از طریق کربوهیدرات تأمین شده و همچنین شامل میزان اندکی پروتئین و گاهاً چربی نیز  می باشند.

اصول تغذیه در دیابتی ها

 میزان مصرف پروتئین : پروتئین ها باید حدود 20-10 درصد کالری روزانه شما را تأمین کنند. در مواردی که آسیب کلیه ناشی از دیابت وجود دارد ممکن است این مقدار کمتر شود.

راههای ساده برای گنجاندن فیبر در برنامه غذایی

فیبر موجود در مواد غذایی،‌ که به آن فیبرخوراکی هم گفته می شود، منبع دیگری از کربوهیدرات به شمار می رود. از بهترین منابع فیبرمی توان به غلات کامل، نان سنگک و نان جو، حبوبات،‌ انواع نخود و لوبیا و سبزیجات و میوه ها اشاره کرد.

شیرین کننده های رژیمی

 شیرین کننده رژیمی» انواع شیرین کننده های رژیمی. شیرین کننده های رژیمی به دو دسته " کالری زا" و "غیر کالری زا" تقسیم می شوند.

فرزندم هر چند وقت یکبار می تواند شیرینی بخورد؟

 همانطور که می دانید شیرینی ها کالری اضافه به بدن وارد می کند و مصرف آنها اغلب به خود فرد دیابتی واگذار می شود. این یعنی با توجه به هرم غذایی هر فرد می تواند پس از اینکه نیاز های خود را به مواد مغذی از 5 گروه دیگر تامین کرد شیرینی هم میل کند و لذت ببرد.

کاهش خطر دیابت با مصرف دانه‌های سبوس‌دار

شاید در سال‌های قدیم بیماران دیابتی سعی می‌کردند فقط با درمان دارویی به کنترل قند خود بپردازند، ولی طی سال‌های اخیر اهمیت تغذیه و شیوه زندگی در کنترل و پیشگیری از دیابت به جدیت به اثبات رسیده است. علاوه بر این که برای داشتن اثر بهتر داروهای کنترل قند توجه به تغذیه و شیوه زندگی غیرقابل انکار

کاهش خطر بیماری قلبی با کنترل قند در دیابت

بیماری دیابت بویژه دیابت نوع دوم طی سال‌های اخیر به دلیل شیوه نادرست زندگی افزایش بی‌رویه یافته است. یکی از بیماری‌های تهدیدکننده زندگی در بیماران دیابتی، بیماری‌های قلبی بویژه بیماری قلبی و عروقی و یا به عبارت ساده‌تر شیوع سکته‌های قلبی در بیماران دیابتی و میزان مرگ و میر بالای دیابتی‌ها به

رابطه نوشابه‌های رژیمی و دیابت نوع 2

استفاده از نوشابه‌های رژیمی با این ادعا که حاوی انرژی کمتر و بدون قند می باشند در افراد چاق و نیز بیماران مبتلا به دیابت افزایش یافته است اما این سوال برای خیلی از افراد وجود دارد که آیا مصرف روزانه این نوع از نوشابه‌ها برای کنترل قند خون مضر نمی باشد؟

مصرف تخم‌مرغ و ابتلا به دیابت

تخم‌مرغ یکی از مواد غذایی است که در سبد غذایی خیلی از خانواده‌ها به طور معمول وجود دارد. افراد دیابتی نوع دوم که معمولا دیابت را با پیش زمینه چاقی شروع کرده‌اند، خیلی از اوقات در مصرف تخم‌مرغ دچار سردرگمی‌هستند

درمان پرخوری افراطی و کاهش وزن دیابتی‌های چاق

خیلی از ما شاید گاه حجم بالایی از غذا را به دلایلی از قبیل خستگی، گرسنگی بیش از حد یا داشتن یک غذای مورد علاقه فراوان، در یک وعده غذایی تجربه نماییم، ولی این به معنای حملات پرخوری افراطی نمی‌باشد.

چگونه مي‌توانيد خطر ابتلا به دیابت را كمتر كنيد ؟

برخي از عوامل خطر مانند سن يا ارث قابل دخل و تصرف نيستند ولي تمركز بايد بر آنهائي كه قابل تغييرند باشد.  

دیابت چیست و چگونه باید با آن مقابله کرد؟

 دیابت یک اختلال در سوخت و ساز( متابولیسم ) بدن است. در حالت طبیعی، غذا در معده تبدیل به گلوکز یا قند خون می شود. قند از معده وارد جریان خون می شود. لوزالمعده ( پانکراس ) هورمون انسولین را ترشح می کند و این هورمون باعث می شود قند از جریان خون وارد سلول های بدن شود. در نتیجه مقدار قند خون