ورود به سایت   عضویت
ورود به سایت

جایگزینی برنج سفید با برنج قهوه ای و کاهش خطر دیابت

محققین تخمین زده اند که جایگزین کردن 50 گرم از برنج سفید (که حدود یک سوم مصرف نرمال روزانه برنج می باشد) با مقادیر مشابه از برنج قهوه ای سبب کاهش 16 درصدی خطر دیابت نوع 2 خواهد شد و مشابه آن جایگزینی برنج سفید  با غلات کامل مانند گندم و جو، سبب 36 درصد کاهش این خطر خواهد شد.

نکاتی در رابطه با چگونگی مصرف میوه جات

  این گروه شامل میوه های تازه، منجمد، کنسرو شده، خشک و همچنین آب میوه جات شده و به این دلیل که تمام کالری این مواد از کربوهیدرات تأمین می شود، همه در یک گروه طبقه بندی می شوند. میوه جات چربی نداشته و حاوی میزان اندکی پروتئین هستند.

باورهای غلط در مورد دیابت

 لیستی خواندنی از باور های اشتباه ما !

پنج پایه کنترل دیابت

7356 0 21-03-1392, 22:42
امروزه دیگر شکی باقی نمانده است که افراد دیابتی تنها در صورتی موفق به کنترل دیابت خود خواهند شد که در مورد اصول پایۀ درمان دیابت که در ادامه خواهند آمد، آموزشهای لازم را دیده باشند. در واقع آموزش را می توان به طور قطع به عنوان مهمترین پایۀ درمان دیابت به حساب آورد.

افزایش خطر ابتلا به دیابت نوع دو با کمبود ویتامین D

طی آخرین مطالعات انجام شده بر روی کودکان، محققان دریافتند که سطح ویتامین Dدر کودکان دارای اضافه وزن نسبت به سایر کودکان پایین تر بوده، که این امر با افزایش میزان بروز دیابت نوع دو در این کودکان همراه است.

نان و غلات در دیابت

    مواد غذایی در این گروه شامل غلات، برشتوک، انواع ماکارونی، نانها و انواع بیسکوییت می باشد. انرژی موجود در این مواد غذایی بیشتر از طریق کربوهیدرات تأمین شده و همچنین شامل میزان اندکی پروتئین و گاهاً چربی نیز  می باشند.

اصول تغذیه در دیابتی ها

 میزان مصرف پروتئین : پروتئین ها باید حدود 20-10 درصد کالری روزانه شما را تأمین کنند. در مواردی که آسیب کلیه ناشی از دیابت وجود دارد ممکن است این مقدار کمتر شود.

راههای ساده برای گنجاندن فیبر در برنامه غذایی

فیبر موجود در مواد غذایی،‌ که به آن فیبرخوراکی هم گفته می شود، منبع دیگری از کربوهیدرات به شمار می رود. از بهترین منابع فیبرمی توان به غلات کامل، نان سنگک و نان جو، حبوبات،‌ انواع نخود و لوبیا و سبزیجات و میوه ها اشاره کرد.

سه گروه افراد دیابتی

3788 0 27-02-1392, 22:24
 افرادی هستند که در ظاهر دیابت خود را کنترل می کنند. مثلا به پزشک مراجعه کرده اند، قرص می خورند یاا انسولین می زنند.  آنها چنین تصور می کنند قرص خوردن و یا انسولین زدن به تنهایی کافیست. تصور می کنند فقط با خوردن داروهای گیاهی قندشان کنترل می شود.

شیرین کننده های رژیمی

 شیرین کننده رژیمی» انواع شیرین کننده های رژیمی. شیرین کننده های رژیمی به دو دسته " کالری زا" و "غیر کالری زا" تقسیم می شوند.

فرزندم هر چند وقت یکبار می تواند شیرینی بخورد؟

 همانطور که می دانید شیرینی ها کالری اضافه به بدن وارد می کند و مصرف آنها اغلب به خود فرد دیابتی واگذار می شود. این یعنی با توجه به هرم غذایی هر فرد می تواند پس از اینکه نیاز های خود را به مواد مغذی از 5 گروه دیگر تامین کرد شیرینی هم میل کند و لذت ببرد.

نکته درباره ازدواج دیابتی ‌ها

6658 0 16-01-1392, 22:06
 یکی از علل شیوع بیش از حد دیابت، مخصوصا دیابت نوع دوم، ازدواج ‌های فامیلی است. هنوز هم در بعضی از فامیل‌ ها و قومیت ‌ها، ازدواج‌ های فامیلی مرسوم و متداول است. اصولا دیابت هم یک بیماری ژنتیک و هم معلول عوامل محیطی است. عوامل محیطی در حقیقت آن ژن را شعله ‌ور و بیدار می‌ کنند.

باورهای صحیح و غلط در دیابت

واقعیت آنست که در مورد دیابت ما دچار افراط و تفریط هستیم، بعضی تصور می نمایند که دیابت بیماری است که دیگران را مبتلا می نماید نه آنان را. از آنجا که افراد قابل توجهی از مبتلایان به دیابت در مراحل اولیه بیماری علائم قابل توجهی ندارند، بیش از یک سوم افراد دیابتی نسبت به بیماری خود آگاهی ندارند.

مرحله پیش از دیابت

7576 0 29-12-1391, 21:59
  دیابت از بیماریهای مزمنی است که بدلیل اختلال در متابولیسم قند ایجاد می گردد. شما یک روزه مبتلا به دیابت نمی شوید. بلکه این بیماری معمولا با اختلال تحمل گلوکز که اصطلاحا مرحله پره دیابت و یا قبل از دیابت شناخته می شود، آغاز می گردد.

کاهش خطر دیابت با مصرف دانه‌های سبوس‌دار

شاید در سال‌های قدیم بیماران دیابتی سعی می‌کردند فقط با درمان دارویی به کنترل قند خود بپردازند، ولی طی سال‌های اخیر اهمیت تغذیه و شیوه زندگی در کنترل و پیشگیری از دیابت به جدیت به اثبات رسیده است. علاوه بر این که برای داشتن اثر بهتر داروهای کنترل قند توجه به تغذیه و شیوه زندگی غیرقابل انکار