ورود به سایت   عضویت
ورود به سایت

» » » خیار و آب خیار مفید برای بیماران دیابتی

خیار و آب خیار مفید برای بیماران دیابتی

 

تنظیم فشار خون بالا و پایین، پیشگیری از شکنندگی ناخن، کمک به هضم پروتئین از جمله خواص درمانی خیار است خیار متعلق به خانواده کدوها است.پوست آن به رنگ سبز تیره است و هنگامی که پوست آن گرفته شود رنگ سبز روشن و متمایل به سفید گوشت آن مشخص می شود. همانطور که می دانید خیار، خاصیت خنک کننده دارد و برای تسکین چشم ها اثر فوق العاده ای دارد.

از جمله خواص دیگر خیار می توان به موارد زیر اشاره کرد: .با گذاشتن خیار روی پوست در روزهای گرم تابستان، می توان گرما و التهاب بدن را کاهش داد. .ادرارآور است. .آب خیار تازه، سوزش سر دل، ترش کردن معده، التهاب معده و زخم معده را از بین می برد.گذاشتن یک برش از خیار روی چشم نه تنها تسکین بخش است بلکه تورم دور چشم را نیز از بین می برد. .مصرف روزانه آب خیار به کنترل بیماری های اگزما، ورم مفاصل، و نقرس کمک می کند. .برای بیماری های سینه، شکم و ریه مفید است. .پتاسیم موجود در خیار فشار خون بالا و پایین را متعادل می کند.وجود آنزیمی به نام ارپسین در خیار به هضم پروتئین کمک می کند. .به تقویت و رشد مو کمک می کند بخصوص اگر با آب هویج، اسفناج و کاهو مخلوط شود. .آب خیار اگر با آب هویج مخلوط شود برای مشکلات رماتیسمی ناشی ازاسیداوریک اضافی در بدن، مفید است. .ثابت شده خیار برای افراد ی که از بیماری های دندان و لثه بخصوص چرک دندان رنج می برند، مفید است.[بیماری لثه و دندان خطر سکته مغزی دارد] .به خاطر اینکه سرشار از مواد معدنی است، از شکنندگی ناخن ها پیشگیری می کند.

در رابطه با بیماری های کلیه، مثانه و لوزالمعده دارای خواص مفید درمانی است. .طی یافته های اخیر، مصرف خیار و یا آب خیار برای مبتلایان به دیابت مفید است.

 



گردآوری و انتشار : پایگاه تخصصی دیابت ایران

توسط : diabet  در تاریخ : 8-02-1393, 09:45   بازدیدها : 80936   
بازدید کننده گرامی ، بنظر می رسد شما عضو سایت نیستید
پیشنهاد می کنیم در سایت ثبت نام کنید و یا وارد سایت شوید .