ورود به سایت   عضویت
ورود به سایت

» » » پسته قند خون را پایین می آورد

پسته قند خون را پایین می آورد

متخصصان می گویند: خوردن یک مشت مغز پسته در روز نه تنها یک میان وعده مناسب و خوشمزه است بلکه برای سلامتی نیز مفید است؛ چون بر اساس نتایج این تحقیق جدید پسته با کاهش روند جذب کربوهیدرات ها در بدن می تواند قند خون را پایین بیاورد.

محققان دانشگاه تورنتو در کانادا که این مطالعه را انجام داده اند، تاکید کردند: چون مصرف پسته به همراه مواد غذایی حاوی کربوهیدرات بالا مانند نان سفید، جذب کربوهیدرات را پایین می آورد بنابراین مغز این خشکبار می تواند به کنترل دیابت به ویژه در کشورهایی مانند هند که در حال حاضر 40 میلیون بیمار مبتلا به دیابت دارد کمک کند.

این در حالی است که محققان هندی پیش بینی کرده اند؛ شمار مبتلایان به دیابت در این کشور تا سال 2025 به 80 میلیون نفر خواهد رسید. به گفته متخصصان تغذیه؛ پسته حاوی مقدار زیادی پروتئین گیاهی، مواد نشاسته ای غنی و مواد معدنی مهم مانند پتاسیم و منیزیم است که بسیاری از نیازهای بدن را تأمین می کند. علاوه بر این، پسته برای آرامش قلب و آرام کردن اعصاب مفید است و مصرف آن برای بازکردن مجاری کبد توصیه می شود.

پسته معده را تقویت و برای تسکین سرفه هم مفید است. بعضی محققان عقیده دارند که پروتئین پسته به اندازه ای است که می توان آن را به عنوان جایگزینی برای گوشت و حبوبات دانست. در ضمن عنصر "روی" موجود در آن نیز در رشد سلول ها و بافت های بدن تاثیر به سزایی دارد. علاوه بر این ها وجود کلسیم و آهن در پسته سبب شده که این نوع خشکبار نقش بسیار مهمی در استحکام بخشیدن به استخوان ها و دندان ها و همچنین درمان بیماری هایی چون کم خونی های ناشی از فقر آهن داشته باشد. محققان می گویند؛ خوردن پسته برای افزایش حافظه و تقویت ذهن نیز مفید است ولی با توجه به این که خاصیت چاق کنندگی دارد، اگر رژیم دارید، اعتدال را در مصرف آن رعایت کنید.

 



گردآوری و انتشار : پایگاه تخصصی دیابت ایران

توسط : diabet  در تاریخ : 12-02-1393, 09:48   بازدیدها : 40663   
بازدید کننده گرامی ، بنظر می رسد شما عضو سایت نیستید
پیشنهاد می کنیم در سایت ثبت نام کنید و یا وارد سایت شوید .
نظرات