ورود به سایت   عضویت
ورود به سایت

ارتباط ویتامین،املاح و دیابت

    همانطور که بارها شنیده اید و یا خوانده اید، مصرف قرص های ویتامین برای داشتن تغذیه متعادل و مناسب روش درستی نیست. زیرا کارآیی مناسب اندامهای مختلف بدن، تنها در گرو استفاده از ویتامینها نیست.

بررسی چربی ها و دیابت

  مارگارین، کره، روغن، انواع سس های سالاد، مغزهای آجیلی، دانه های روغنی، شیر، پنیر، گوشت، اسنک ها و دسرهای آماده حاوی مقادیر فراوانی از انواع چربی ها هستند.

غذاهای کربوهیدرات مفید برای افراد دیابتی است

  کربوهیدراتها که منبع اصلی تأمین کننده انرژی بدن هستند در گروههای غذایی نان و غلات، شیر، میوه جات و سبزیجات وجود دارند و به دو گروه کربوهیدرات های ساده و مرکب تقسیم می شوند.

دیابت و اصول تغذیه ای

    مصرف حساب شده مواد قندی از جمله شکر مجاز می باشد. لازم به توضیح است که تا چند سال پیش افراد مبتلا به دیابت از خوردن غذاهای حاوی کربوهیدراتهای ساده مثل قند و یا شیرینی به طور کامل منع می شدند ولی تحقیقات جدید نشان داده اند که تفاوت چندانی میان کربوهیدراتهای ساده و مرکب از نظر

تغذیه و دیابت نوع 2

   در دیابت نوع 2 لوزالمعده یا به مقدار لازم انسولین ترشح نمی کند و یا انسولین ترشح شده به خوبی قتدر نیست اعمال خود را در بدن انجام دهد. در حالت طبیعی انسولین خون در مرحله اول ابتدا به مقدار زیادی بالا می رود

تغذیه و دیابت نوع 1

 در حالت عادی لوزالمعده بر اساس میزان فعالیت بدنی شما و غذایی که می خورید انسولین بدن شما را تنظیم می کند. از آنجایی که در دیابت نوع 1 این فرآیند از کار افتاده است، شما باید خود به تنظیم آن بپردازید.

تاثیر نوشیدنی های شیرین بر دیابت نوع

   تخصصین معتقدند که ارتباط بین مصرف نوشیدنیهای شیرین و دیابت نوع 2 از یک رابطه علت و معلولی پیروی می کند، چرا که مصرف نوشیدنی های شیرین باعث افزایش وزن شده و چاقی خود سبب افزایش خطر ابتلا به دیابت نوع 2 می شود.

جایگزینی برنج سفید با برنج قهوه ای و کاهش خطر دیابت

  در مراحل فرآوری برنج؛ مرحله پیش از تولید برنج سفید، برنج قهوه ای است. برنج قهوه ای محتویات فیبر،  مینرال، ویتامین و فیتوکیمیکال های بیشتری را داراست،  به علاوه با مصرف این نوع برنج  قند خون به آهستگی و تدریجا افزایش می یابد. آسیاب و پرداخت کردن برنج قهو ه ای و تبدیل آن به

مصرف صبحانه برای دانش آموزان مبتلا به دیابت ضروری است

   این دانش آموزان بدلیل افزایش فعالیت جسمانی در مدارس و كاهش مصرف مواد غذایی و خستگی ناشی از نشستن طولانی مدت بیشتر از سایر اوقات به هیپوگلسیمی (بیهوشی ناشی از كاهش شدید قند خون) دچار می شوند.

ارتباط بین گوشت قرمز و دیابت چیست؟

 محققان بخش سلامت عمومی دانشگاه هاروارد انگلیس اطلاعات بیش از 440000 نفر را مورد مطالعه قرار دادند تا ارتباط بین مصرف گوشت قرمز و ابتلا به دیابت نوع 2 را بررسی کنند. بعد از اتمام مطالعات، محققان به این نتیجه رسیدند افرادی که روزانه 100 گرم گوشت قرمز مصرف می‌کنند 19 درصد بیشتر در معرض

مکمل های مجاز برای بیماران دیابتی

   برخي از افراد ديابتي هر وقت ضعف مي کنند آن را ناشي از کمبود عناصري در بدن دانسته و بر اين باور هستند که مصرف مکمل هاي غذايي به کنترل بهتر قند خون و بهبود سلامت شان کمک مي نمايد

توصیه های کاربردی برای کاهش مصرف قند

  عادت کردن به مصرف زیاد مواد شیرین که به طور معمول از همان کودکی رخ می دهد، عوارض جسمانی متعددی نظیر اضافه وزن  ، دیابت  ، بیماری قلبی  و آرتریت  را در سنین بالاتر به دنبال خواهد داشت.