ورود به سایت   عضویت
ورود به سایت

سوپ دال

-    موادمورد نياز:دال عدس- آب مرغ يا گوشت- پياز داغ وسير داغ – زردچوبه وادويه كار

 

-    ابتدا آب مرغ يا گوشت را مي گيريم وصاف مي كنيم (در صورت تمايل مي توانيد ازآب گوشت يا مرغ هم استفاده نكنيد) سپس دال را با كمي آب وحرارت ملايم پخته وبه آب مرغ

يا گوشت اضافه مي كنيم سپس به آن پياز داغ همراه با كمي سير (اگر مايل هستيد)اضافه مي كنيم ومي گذاريم كمي با هم بجوشد تا مواد به خرد هم برود وبعد ميل بفرماييد.

 



گردآوری و انتشار : پایگاه تخصصی دیابت ایران

توسط : diabeti  در تاریخ : 30-01-1392, 22:13   بازدیدها : 656201   
بازدید کننده گرامی ، بنظر می رسد شما عضو سایت نیستید
پیشنهاد می کنیم در سایت ثبت نام کنید و یا وارد سایت شوید .