ورود به سایت   عضویت
ورود به سایت

بررسی چربی ها و دیابت

  مارگارین، کره، روغن، انواع سس های سالاد، مغزهای آجیلی، دانه های روغنی، شیر، پنیر، گوشت، اسنک ها و دسرهای آماده حاوی مقادیر فراوانی از انواع چربی ها هستند.

رابطه پروتئین ها و دیابت

    پروتئین وظیفه رشد و ترمیم بافتهای مختلف بدن را بر عهده دارند و در گروههای غدایی شیر و گوشت (محتوی پروتئین حیوانی) و غلات و سبزیجات (محتوی پروتئین گیاهی) دیده  می شوند.

غذاهای کربوهیدرات مفید برای افراد دیابتی است

  کربوهیدراتها که منبع اصلی تأمین کننده انرژی بدن هستند در گروههای غذایی نان و غلات، شیر، میوه جات و سبزیجات وجود دارند و به دو گروه کربوهیدرات های ساده و مرکب تقسیم می شوند.

دیابت و اصول تغذیه ای

    مصرف حساب شده مواد قندی از جمله شکر مجاز می باشد. لازم به توضیح است که تا چند سال پیش افراد مبتلا به دیابت از خوردن غذاهای حاوی کربوهیدراتهای ساده مثل قند و یا شیرینی به طور کامل منع می شدند ولی تحقیقات جدید نشان داده اند که تفاوت چندانی میان کربوهیدراتهای ساده و مرکب از نظر

تغذیه و دیابت نوع 2

   در دیابت نوع 2 لوزالمعده یا به مقدار لازم انسولین ترشح نمی کند و یا انسولین ترشح شده به خوبی قتدر نیست اعمال خود را در بدن انجام دهد. در حالت طبیعی انسولین خون در مرحله اول ابتدا به مقدار زیادی بالا می رود

تغذیه و دیابت نوع 1

 در حالت عادی لوزالمعده بر اساس میزان فعالیت بدنی شما و غذایی که می خورید انسولین بدن شما را تنظیم می کند. از آنجایی که در دیابت نوع 1 این فرآیند از کار افتاده است، شما باید خود به تنظیم آن بپردازید.

آموزش تغذيه براي مبتلايان به ديابت

     استفاده از هرم مواد غذايي به شما كمك مي كند تا براي تغذيه صحيح از غذاهاي متنوع استفاده كنيد. زماني كه غذاهاي متنوع مي خوريد ويتامين ها و مواد معدني لازم نيز به بدنتان مي رسد.  

آیا دیابتی ها نباید میوه شیرین بخورند؟

    شاید شما هم این مطلب را شنیده اید که اگر کسی به دیابت مبتلا باشد، باید از مصرف میوه های شیرین مانند انبه ، زرد آلو ، هندوانه ، موز و ... خودداری نماید. ولی آیا این ادعا حقیقت دارد؟ این یک تفکر رایج است که اگر فردی به دیابت مبتلا باشد، باید از مصرف برخی غذاهای خاص به دلیل

رابطه بین مصرف سبزیجات در مادران باردار و دیابت نوع یک در کودکان

  در مطالعه ای که در کشور سوئد انجام شد نمونه خونی 6000 کودک 5 ساله مورد بررسی قرار گرفت. نتایج حاکی از آن بود که یا میزان این آنتی بادی ها در خون سه درصد از این کودکان بالا بود و یا آن که در سن 5 سالگی مبتلا به دیابت نوع یک شده بودند.

بعضی خوراکی های رژیمی ها تقلبی اند

    مکانیسم عمل شیرین کننده های مصنوعی موجود در محصولات دیابتی چگونه است که بیمار دیابتی با مصرف محدود آنها دچار مشکل نمی شود؟ ـ ببینید دستگاه گوارش ما هر نوع شکر و قند طبیعی را به مولکول های گلوکز تبدیل می کند و بدن این گلوکز را جذب می کند و به همین دلیل است که ما بعد از غذا

پیشگیری از دیابت به لطف ویتامینD

در پایان پژوهش محققان مشاهده کردند میزان ترشح انسولین از سلول‌های پانکراس افرادی که ویتامین D دریافت کرده بودند بیشتر بود و برای همین هم میزان قند خون این افراد منظم‌تر بوده است. اما این نتایج در بین افرادی که فقط کلسیم مصرف کرده بودند دیده نشد.

کنترل دیابت نوع 2 با آجیل‌ها

   مصرف روزانه‌ی مغزها مثل گردو، بادام، پسته، فندق و همچنین بادام زمینی برای افرادی که از دیابت نوع 2 رنج می‌برند مفید خواهد بود.به مدت سه ماه روزانه 75 گرم مخلوط میوه‌های خشک یا نوعی کیک مخصوص و یا مقداری از هر دو به بیماران داده شد.

رابطه دیابت با مصرف زیاد سوسیس و كالباس

 گروهی از پژوهشگران دانشكده بهداشت عمومی دانشگاه  هاروارد ، عادت غذایی هزاران مرد را بررسی كردند و دریافتند در كسانی كه زیاد سوسیس و كالباس مصرف می كنند ، احتمال ابتلا به دیابت نوع دوم 46 درصد بیشتر از كسانی است كه این مواد را كمتر مصرف می كنند .

رژیم غذایى در بیماران دیابتى (2)

 از مصرف چربى زیاد باید پرهیز كرد، زیرا چربى زیاد سرعت سقوط بدن به طرف بیمارى دیابت را تسریع مى كند، به خصوص چربى هاى اشباع( جامد ) كه بر توانایى تاثیر انسولین بر متابولیسم قند تاثیر منفى مى گذارد. بنابراین توصیه من به شما این است كه چربى هاى مرئى گوشت ها(چربى هایى كه با چشم دیده مى شوند)

رژیم غذایى در بیماران دیابتى (1)

  هر ماده مغذى انرژى زایى كه برای انرژى مصرف نشود، به صورت چربى ذخیره مى شود ، بنابراین باید سعى کرد بین كالرى دریافتى با سوخت آن در بدن توازن برقرار شود. براى افرادى كه انسولین اگزوژن استفاده مى كنند.