ورود به سایت   عضویت
ورود به سایت

چرا قهوه خطر بروز دیابت را کاهش می دهد؟

پزشکان چینی در یک آزمایش جدید دریافته‌اند که قهوه از فعالیت‌ ماده‌ای که با بروز دیابت نوع دوم مرتبط است، جلوگیری می‌کند و به همین دلیل مصرف چند فنجان قهوه در روز تاثیر مهمی در کاهش خطر ابتلا به این بیماری دارد.

کیوی معجزه ای برای دیابتی ها

  قند موجود در کیوی که از مقدار کمی فروکتوز و گلوکز تشکیل شده به آرامی در بدن متابولیز می‌شود؛ بنابراین برای افراد دارای اضافه وزن و دیابتی نیز مفید است. همچنین فیبر و املاح این میوه به سلامت دستگاه گوارش کمک شایانی می‌کند و تامین کننده بخشی از فیبر مورد نیاز بدن است.

دیابتی ها پسته بخورند

  مصرف پسته با مواد غذایی دارای کربوهیدرات بالا مانند نان سفید روند جذب کربوهیدرات را کاهش می‌دهد و می‌تواند ماده موثری برای کنترل دیابت، ‌به خصوص در کشورهایی مانند هند باشد که در حال حاضر 40 میلیون نفر از آنان مبتلا به این بیماری هستند

پیشگیری از دیابت و کنترل دیابت

 برای پیشگیری از دیابت نوع 2 که  رایج ترین نوع دیابت است ، انجام اصول پیشگیری از اهمیت بسیار بالایی برخوردار است.

رابطه دیابت با مصرف زیاد سوسیس و کالباس

محققان اعلام كردند  رژیم غدایی سرشار از سوسیس و كالباس خطر ابتلا به دیابت نوع دوم را در مردان حدود 50 درصد افزایش می دهد .گروهی از پژوهشگران دانشكده بهداشت عمومی دانشگاه  هاروارد ، عادت غذایی هزاران مرد را بررسی كردند و دریافتند در كسانی كه زیاد سوسیس و كالباس مصرف می كنند ، احتمال

مصرف خرما برای دیابتی ها محدودیت دارد

 در مصرف خرما برای همه افراد به‌طور اعم و برای دیابتی‌ها به‌طور اخص محدودیت‌هایی وجود دارد و حتما باید میزان مصرف روزانه معین شود.تصور مصرف آزادانه و بدون کنترل خرما یا توت خشک و کشمش و انجیر خشک از آنجا ناشی می‌شود که مردم بر این باورند قند موجود در این مواد، قند میوه (فروکتوز) است

چربی های مفید برای دیابتی ها کدامند؟

چربی یکی از درشت مغذی هایی است که در برنامه ی غذایی روزانه ی ما باید حتما گنجانده شود.توصیه ی متخصصین تغذیه بر آن است که 25 تا 30 درصد انرژی دریافتی ما باید از مواد چرب باشد ولی همان طور که در قسمت قبل اشاره شد برای کاهش خطر ابتلا به بیماری قلبی به ویژه در بیماران دیابتی سعی کنید که چربی ناسالم

دیابت و مصرف چای بابونه

 پژوهشگران علوم پزشکی می گویند نتایج تحقیقات آنان نشان می دهد نوشیدن چای بابونه به طور روزانه به پیشگیری از مشکلات و ناراحتی های ناشی از دیابت نوع دوم از قبیل از دست دادن قدرت بینایی یا آسیب های وارده به سیستم عصبی و کلیه ها کمک می کند.

نگاهی به دنیای سخاوتمند حبوبات

 حبوبات بسیار کم چرب هستند و پروتئین گیاهی و گلوسیدها محسوب می شوند. از این گذشته این مواد غذایی مفید دارای مواد معدنی و ویتامین های مختلفی از جمله کلسیم، پتاسیم، آهن و ویتامین های گروه b می باشند.

غذای مناسب برای دیابتی ها

غذای مناسب برای دیابتی ها . سبزیجات، كم كالری و غنی از فیبر هستند، بنابراین باعث پر كردن حجم زیادی از معده و احساس سیری می شوند. هرچقدر بشقاب غذا دارای سبزیجات بیشتری باشد بدین معناست كه كالری و چربی های اشباعی كمتری (كه باعث افزایش بالا رفتن قند خون و مقاومت انسولین می شوند) مصرف می كنید.

کاهش چربی های بافتی با افزایش مصرف ترکیبات حاوی فیبر محلول

همانطور که می دانیم بدن ما دارای نواحی متعددی برای ذخیره چربی است، اما توجه به این نکته ضروری است که چربی های تجمع یافته در نقاط مختلف بدن از اهمیت پزشکی یکسانی برخوردار نیستند. برای مثال، چربی های زیر پوستی به مراتب کم خطرتر از تجمعات چربی های احشایی هستند.

فست فود مهمترین عامل افزایش دیابتی ها

  بر اساس گزارش جدیدی که آمار دیابتی های جهان را 350 میلیون نفر اعلام کرده است چاقی ناشی از تغییر سبک رژیم های غذایی و افزایش طول عمر مهمترین علل این اتفاق هستند.

ماهی و بهبود مشکلات کلیوی دیابتی‌ها

 یکی از مشکلات و عوارض جدی بیماری دیابت، بیماری‌های کلیوی است که می‌تواند سیر کنترل قند خون را نیز تحت تاثیر قرار داده و بر پیشرفت درمان یک فرد دیابتی تاثیر منفی بگذارد. بنابراین یکی از موضوعات اساسی در کنترل دیابت جلوگیری از ایجاد و نیز پیشرفت بیماری‌های کلیوی می‌باشد.

کاهش استحکام استخوانی در کودکان چاق و پره دیابت

دیابت یکی از بیماریهایی است که می تواند کودکان جامعه را درگیر نماید. دیابت در دو صورت؛ دیابت نوع 1 و دیابت نوع 2 می باشد. علت ایجاد دیابت نوع1 را بیشتر به استعداد ژنتیکی بیمار مرتبط می دانند، و در مقابل آن عوامل محیطی در افزایش شانس ابتلا به دیابت نوع 2 نقش قابل توجهی  را ایفا می نماید.

پروتئین ها و دیابت

  پروتئین وظیفه رشد و ترمیم بافتهای مختلف بدن را بر عهده دارند و در گروههای غدایی شیر و گوشت (محتوی پروتئینProtein_dish حیوانی) و غلات و سبزیجات (محتوی پروتئین گیاهی) دیده  می شوند.