ورود به سایت   عضویت
ورود به سایت

» » » استفاده از مواد غذایی با نمایه قندی پایین در افراد دیابتی ضروری است

استفاده از مواد غذایی با نمایه قندی پایین در افراد دیابتی ضروری است

 


 

استفاده از مواد غذایی با نمایه قندی پایین در افراد دیابتی ضروری است.افراد دیابتی بايد مواد غذایی با نمایه قندی پایین را در رژیم غذایی خود قرار دهند.

 دکتر نوروزی عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی مشهد با اشاره به اینکه بیماری دیابت به دلیل اختلال در سوخت ساز مواد قندی ایجاد می شود و این به این معنی نیست که بیمار از مصرف مواد نشاسته ای محروم شود، اظهار داشت: مصرف اين دسته از مواد غذايي بايد هوشمندانه باشد، يعني سعي شود از مواد نشاسته‌اي استفاده شود كه نمايه قند پاييني دارند، اين مواد نشاسته‌اي دير هضم و با سرعت كمتري جذب مي‌شوند.
استادیار گروه تغذیه دانشگاه علوم پزشکی مشهد ماکارونی و نان سنگک سبوس دار را از جمله بهترین مواد نشاسته ای برای بیماران دیابتی برشمرد و خاطر نشان کرد:

مصرف برنج هم منعي در افراد ديابتي ندارد و نوع پخت برنج در ميزان جذب آن اثر دارد و برنج كته‌اي بهترين روش پخت است و همچنین سيب‌زميني آب‌پز خيلي توصيه نمي‌شود.
وی مصرف روزانه حداقل 700 گرم میوه و سبزی را به بیماران دیابتی توصیه کرد و افزود: بیماران دیابتی باید از مصرف میوه های با نمایه قندی بالا از جمله انگور، طالبی شیرین و زردآلو بپرهیزند و در ساير ميوه‌ها مثل خرمالو و حتي موز(ترجيحا خيلي رسيده نباشد) استفاده کنند.
استاديار دانشگاه علوم پزشکي مشهد ابراز داشت: افراد ديابتي كه مشكل كليوي ندارند، مي‌توانند در هفته تا 400 گرم گوشت قرمز را مصرف كنند.
دکتر نوروزي با اشاره به حذف وعده‌هاي‌ غذايي براي كاهش وزن، اظهار داشت: رژیم های غیر اصولی و حذف وعده های اصلی غذایی موجب نوسان در قند خون بیمار می شود و لازم است کاهش وزن در این دسته از افراد زیر نظر پزشکان متخصص باشد.
عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی مشهد در مورد مصرف شيريني و بيسكويت‌هاي رژيمي، خاطرنشان كرد: اين محصولات با وجود اينكه ميزان شكر كمتري دارند ولي متاسفانه چربي به كار رفته در پخت آن‌ها زياد است كه عوارض زيادي را براي بيماران ديابتي به وجود مي‌آورد، مصرف اين محصولات توصيه نمي‌شود.
دکتر نوروزی بیماری دیابت را یکی از شايع‌ترين بيماري‌هاي مزمن در جهان عنوان کرد و گفت : شيوع ديابت نوع 2 در ايران حدود 8.5 درصد تخمين زده مي‌شود و تجربه باليني در درمان تغذيه‌اي بيماران ديابت نشان داده متاسفانه عادت‌هاي غلط غذايي كه خيلي از آن‌ها منجر به محروم شدن از يك زندگي عادي و لذت غذا خوردن مي‌شود، در بين افراد ديابتي خيلي شايع‌ است.

 



گردآوری و انتشار : پایگاه تخصصی دیابت ایران

توسط : diabeti  در تاریخ : 3-05-1396, 15:53   بازدیدها : 8251   
بازدید کننده گرامی ، بنظر می رسد شما عضو سایت نیستید
پیشنهاد می کنیم در سایت ثبت نام کنید و یا وارد سایت شوید .
ارسال نظر

نام شما :
ایمیل شما:
پررنگ کج خط دار خط دار در وسط | سمت چپ وسط سمت راست | قرار دادن شکلک قراردادن لینکقرار دادن لینک حفاظت شده انتخاب رنگ | پنهان کردن متن قراردادن نقل قول تبدیل نوشته ها به زبان روسی قراردادن Spoiler
کد :           تصویر كد امنیتی
عکس خوانده نمی شود

کد را وارد کنید :