ورود به سایت   عضویت
ورود به سایت

» » » شناخت عسل خالص و طبیعی - باورهای غلط

شناخت عسل خالص و طبیعی - باورهای غلط

http://drasal.com/upload/%D8%B9%D8%B3%D9%84-%D8%B7%D8%A8%DB%8C%D8%B9%DB%8C-%D8%AF%DA%A9%D8%AA%D8%B1-%D8%B9%D8%B3%D9%84-13.jpg
 
 
باور غلط: عسل طبیعی رنگ تیره دارد!!!
رنگ عسل با توجه به اینکه متعلق به کدام منطقه یا چه گیاهی باشدمتفاوت است. به طور مثال عسل سیاه دانه بسیار تیره و عسل گون گز، زرد متمایل به قرمز است.

باور غلط: عسل طبیعی  در آب پخش نمی شود!!!
اینکه عسل در آب حل شود یا خیر دلیل بر اصل یا تقلبی بودن آن نیست.

باور غلط: عسل طبیعی غلیظ است!!!
رقیق یا غلیظ بودن عسل بستگی به سه عامل دارد:
میزان رطوبت عسل (آبی که توسط زنبور از شهد گلها جمع آوری می شود)
حرارت محیطی که عسل در آن  نگهداری می شود.
منطقه رویش گیاه
یادآوری: غلیظ یا رقیق بودن عسل، دلیل بر طبیعی یا غیر طبیعی بودن آن نیست.


باور غلط: عسل طبیعی شکرک نمی زند(رس نمی کند)!!!
شکرک زدن عسل بستگی به این عوامل دارد: نوع گیاه ، میزان رطوبت عسل و محیط نگهداری .
بنابراین شکرک زدن، دلیل بر ناخالص بودن عسل نیست.

باور غلط: قطرات مجزا !!!

به محض ریختن عسل طبیعی روی خاک یا دستمال به شکل قطرات از هم جدا تبدیل می شود.

 یادآوری : شاید در برخی موارد بتوان عسل خالص و طبیعی را با روش های فوق شناخت اما کلاهبرداران با شناخت این روش ها عسل های تقلبی با مشخصات فوق ساخته و وارد بازار کرده اند.

راه شناخت عسل خالص و طبیعی چیست؟

راه مطمئن شناخت عسل طبیعی از تقلبی آزمایش آن در آزمایشگاه های عسل طبیعی است

توجه داشته باشید میزان ساکاروز عسل باید زیر 3 درصد باشد.

یک نمونه از جوابیه آزمایشگاه در لینک زیر آمده است:

جوابیه آزمایش عسل طبیعی (کلیک کنید)

اگر شما نیز مواردی در این خصوص شنیده یا خوانده اید عنوان کنید تا در خصوص صحت آن بررسی های لازم انجام شود.

باتشکر

گروه تحقیقاتی دکتر عسل
 
 


گردآوری و انتشار : پایگاه تخصصی دیابت ایران

توسط : diabeti  در تاریخ : 18-08-1394, 17:05   بازدیدها : 2854   
بازدید کننده گرامی ، بنظر می رسد شما عضو سایت نیستید
پیشنهاد می کنیم در سایت ثبت نام کنید و یا وارد سایت شوید .
نظرات